Rajoni Video

Ramush Gjokovic Haradinaj ushtron dhunë ndaj mbesës së Mehmet Pashë Derallës

Kryeministri me origjine katolike-serbe i Kosoves ka larguar me dhune mbesen e Mehmet Pashe Derralles nga nje fjalim qe ajo mbante ne Kosove. Kjo video tregon skizofrenine e Ramush Gjokovic Haradinajt.

“Profesor, etnograf të nderuarit dhe të rrojtët rrogozit, kam fatin që jam pasardhësja e vetme e lindjeve të djemve të gjeneral Mehmet Derralles, që iu besua posti i Ministrisë së luftës në Qeverinë e Ismail Qemalit”, tha ajo gjatë fjalimit të saj në foltore.

“I vetmi anëtar që përfaqësoi trojet që sot janë mbetur jashtë Shqipërisë Londineze, shpreh keqardhjen e thellë që jo vetëm në kohën e komunizmit, kam pasur babën në burg vetëm pse ka qenë djali i Mehmet Derralles”, shtoi ajo.