Shqiperia

Lirohet ish-drejtori i rrugëve, u arrestua për abuzime me tenderat e autostradës Tiranë-Elbasan

Lirohet Andi Toma, ish-drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar të periudhës 2008 deri më 2013-ën, pasi u arrestua me akuzën se abuzoi me fondet e tenderave për autostradën Tiranë-Elbasan.

Gjykata e Apelit në Durrës ka vendosur ndaj tij një masë më lehtësuese nga Gjykata e Elbasanit, “detyrim paraqitje”.

Mësohet se nga provat e mbledhura nga prokuroria dhe të depozituara në gjykatë thuhej se ky person nuk ka rrezikshmëri shoqërore.