Rajoni

Mediat serbe tallen keq me intervistën e Ramushit për kanalin serb (Video)

Mediat në Serbi po vazhdojnë një fushatë talljeje me intervistën e kryeministrit te Kosovës, Ramush Haradinaj. Së fundmi kanali sputnik.rs ka përgatitur një video ku është modifikuar dhe ironizuar intervista e Haradinajt për kanalin serb “Heppy TV”.

Në videon e modifikuar, një komedian serb ka luajtur rolin e gazetarit, i cili ka përdorur nje gjuhe ironike gjate “intervistës”.

Gazetari: Na thanë që arsyeja pse s’kanë gjykuar ty është pasi që ti ke vrarë të gjitha dëshmitarët?

Haradinaj: Po është e vërtet.

Gazetari: Sa veta ke vrare? 9,10, 20?

Haradinaj: Jo, jo ma shumë…

Gazetari: Po thonë që Kosova është burimi i drogës në Evropë?

Haradinaj: Jo, përveç drogës edhe vend i shumë burimeve të tjera…

Gazetari: A je gjithmonë kështu gllup, apo e ke zgjedh vetëm sot te behësh?

Haradinaj: Po gjithmonë..

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtëm: