Islamofobi Video

Memoriali turk u thye me nxitje nga katundari Arian H Asimi

Memoriali turk i Tiranes dje eshte thyer me nxitje nga katundari i konvertuar ne fanatik te krishter Arian H Asimi i cili jeton ne SHBA ne bashkepunim me vllahun Ilir Borova.

Policia shqiptare duhet te hapi hetime dhe kallezoj penalisht Arian H Asimin i cili ka nxitur urrejtje fetare dhe kombetare nepermjet emisionit te tij ne Nova Media dhe ka nxitur ne demtimin e prones publike. Persona te tjere qe duhen proceduar penalisht jane Eduart Ndocaj dhe komentues te tjere ne facebook qe kane nxitur kete akt barbarik.

Policia turke nepermjet interpolit duhet te shpalli kerkim nderkombetar per banditin Arian H Asimi per poshterim te simboleve turke. Ne videon me poshte katundari me mbiemer turk Arian H Asimi shihet sesi nxit urrejtje kombetare dhe fetare kunder memorialit turk te Tiranes. Arian H Asimi i cili duket te jete me origjine turke nga mbiemri duhet te kete ndonje problem me turqit ne te kaluaren qe i kane lene kete mbiemer turk nga pas.

 

 

OPINIONE