Shqiperia

Nga sot shqiptarët do udhëtojnë pa viza në këtë shtet të botës

Duke filluar nga sot, shqiptarët do mund të udhëtojnë pa visa në në tjetër shtet të botës.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë është vendosur heqja e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike, zyrtare, të shërbimit dhe të zakonshme midis qeverisë së Shqipërisë me qeverinë e Mbretërisë së Arabisë Saudite.

Ky vendim futet menjëherë në fuqi!