Bota

Operacionin i madh kundër terrorizmit: Forcat speciale turke arrestojnë 101 persona

ANKARA – Gjatë operacionit kundër organizatës terroriste DEASH të kryer në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, janë arrestuar 101 persona, raporton Anadolu Agency.

Operacioni në të cilin kanë marrë pjesë 1.500 policë, është kryer në koordinim me ekipet për luftë kundër terrorizmit dhe shërbimeve të inteligjencës.

Bastisjet janë kryer në 250 adresa, ndërsa me këtë rast është konfiskuar sasi e madhe e dokumenteve dhe materialit digjital.