Bota

Pas vasjes së njërit prej lidervë të rezistencës, grupet palestineze mbajnë takim emergjentë

Brigadat Izedin Al Kasem kanë njoftuar për martirizimin e një komandanti të këtyre forcave si pasojë e një shpërthimi vetëvrasës nga një element terrorist në lindje të Rafas.

Në lidhje me këtë rast, grupet palestineze të rezistencë sot kanë mbajtur një takim urgjent për të diskutuar dhe analizuar këtë ngjarje. Pritet që pas mbarimit të këtij takimi të mbahet një konferencë për media për të shpalosur detajet e këtij takimi./ PT

OPINIONE