Rajoni

Përleshje në Lëvizjen BESA të Çairit

Në Lëvizjen BESA të Çairit gati se nuk krisën grushtat mes grupit të Kastriotit dhe Bekimit. Siç mëson portali TetovaSot, në mbledhjen që vazhdon të mbahet në Lëvizjen BESA të Çairit për të biseduar për zgjedhjet lokale dhe kandidatin e mundshëm për kryetar komune kanë nisur kacafytjet mes grupit të Kastriot Rexhepit dhe Bekim Saliut.
Duke mbajtur mbledhje anëtarët e degës së Çairit grupi i Kastriotit kanë hyrë dhunshëm në mbledhje. Nga Lëvizja BESA për TetovaSot nuk japin përgjigje rreth incidenit në Lëvizjen BESA në Çair.
Ndryshe Kastriot Rexhepi është përfolir si kandidat i mundshëm për kryetar komune por nga BESA nuk dëshirojnë pasi ai disa herë ka hedhur fjalë të rënda për kryesinë e BESËS.

 

OPINIONE