Bota

Propozimi i Partisë së Mirë në lidhje me FETO-n, u refuzua nga partia AK dhe MHP

Propozimi për hetimin e ndikimit të FETO-s në politik, të cilin e paraqiti Paria e Mirë në parlament më 19 korrik, është refuzuar me votat e Partisë AK dhe MHP-së.

Propozimi për themelimin e Komisionit Parlamentar Hetimor për zbulimin e ndikimit të FETO-s në politik, u refuzua me votat e Partisë së Mirë dhe MHP-së.

Propozimi u paraqit më 19 korrik nga Aytun Çiray, Sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Mirë.

Refuzimin e propozimit, Zëvendëskryetari i Partisë së Mirë, Yavuz Agiralioglu, e njoftoi përmes rrjeteve sociale. Në mesazhin e tij, Agiralioglu u shpreh: “Propozimi të cilin ne e dhamë për hetimin e ndikimit të FETO-s në politik, u refuzua nga Partia e Mirë. Ne po e dërgojmë në ndërgjegjen e kombit tonë të shenjtë këtë mospërputhje të shokëve tanë në pushtet.”

Burimi : Sputnik News / ML