Shqiperia

Protesta, nuk ndalet policia! Shpallet në kërkim shefi i Policisë Bashkiake të Shkodrës!!!

Policia ka kryer kontrolle në banesat e disa shtetasve dhe ka shoqëruar në polici 20 persona, duke e çuar numrin e të shoqëruarve në 40, pas shoqërimeve të kryera dje. Policia ka kryer shoqërime në disa qytet të vendit.

Pas përfundimit të protestës së opozitës ditën e djeshme në Tiranës, policia ka nisur shoqërimin e personave të ndryshëm të cilët ishin pjesë e protestës. Kështu, nje prej tyre për të cilin forcat e policisë po interesohen për të shoqëruar është shefi i policise bashkiake në Shkodër, Anton Hasanpapaj.

 

OPINIONE

INTERVISTA