Shqiperia

Qytetarët e karantinuar shprehin pakënaqësi, dalin në ballkon e bërtasin “Rama ik”

Qindra qytetarë janë karantinuar në hotele, pasi kanë ardhur nga shtete të tjera, që janë shpallur si zona të kuqe. Ish-kryeministri Sali Berisha, ka publikuar një video të disa qytetarëve, të cilët kanë shpërthyer në thirrje “Rama ik”.

Sipas Berishës video është bërë në një hotel në Shëngjin. Berisha teska ka publikuar dhe videon, duke shkruar se hoteli është burg për ta.

“Në një hotel/burg në Shëngjin. Të rikthyerit thërrasin “Rama ik”, është ky shkrimi i Berishës mbi videon.

/tpz