Shqiperia

Qytetarët ironizojnë Ramën që në mëngjes/ Sa mirë që të votuam ty, vazhdo tallu me popullin!

Kryeministri Edi Rama ka uruar “mirëmëngjes” ditën e sotme me një artikull të shkruar nga mediat italiane për turizmin në Shqipëri.

“MIRËMËNGJES ?

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë artikull të bukur për Shqipërinë, botuar në mediat italiane ?”, shkruan Rama.

Por edhe ditën e sotme nuk kanë munguar komentet e qytetarëve, disa prej të cilëve janë ironizues. Një komentues i vë në dukje Ramës që po vazhdon të tallet me popullin dhe për këtë arsye kanë bërë shumë mirë që e kanë votuar.

Për të lexar artikullin e mediave italiane klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.liberoquotidiano.it/news/esteri/13220317/albania-nuovo-paradiso-vacanze-mare-pesce.html

OPINIONE