Sot hyjnë në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 lekëshe

Sot dalin në qarkullim kartëmonedhat e reja 200 dhe 5000 Lekë, ndërkohë që edhe kartëmonedhat e vjetra do të vijojnë të mbeten në qarkullim për t’u tërhequr nga Banka e Shqipërisë gradualisht kur janë të dëmtuara dhe të papërdorshme.

Kartëmonedhat kanë një prerje të ndryshme, ndërkohë që figurat historike të vendosura në to janë të njëjtat.

/tpz

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne