EtiketeEmiratet e Bashkuara Arabe

Bota

Si e ndryshoi bllokada jetën në Katar?

Duke u përballur me presionin diplomatik në rritje dhe me një bllokadë de facto të imponuar nga disa shtete të Gjirit, Katari tani po merret me një sërë...