EtiketeEnver Hoxha

Opinion

ISMAIL KADAREJA DHE REALIZMI SOCIALIST

Nga Prof. Dr. Milazim Krasniqi Injektimi i urrejtjes ndaj “Tjetrit” brenda kombit për shkak dallimesh fetare e ideologjike dhe ksenofobisë nëpërmjet letërsisë...