Etiketerefugjate

Bota

71 Vjet nga NAKBA (Katastrofa)

Gjatë Nakba-s (Katastrofës), pushtuesit izraelitë kanë dëbuar, 950 mijë palestinezë nga fshatrat dhe qytetet e tyre. Kanë kryer 70 masakra ndaj shtetasve...

Rajoni

Azil në Kosovë

Nga 458 persona që kanë kërkuar azil në Kosovë, gjatë këtij viti, shumë nga ata vijnë nga zonat e luftës. Por, qëllim i tyre nuk është të qëndrojnë në Kosovë...