Rusi

Si CIA dhe MI6 krijuan ISIS

Nga: Kit Klarenberg Brenda vetëm 24 orëve nga të shtënat masive të tmerrshme në Sallën e Qytetit Crocus të Moskës më 22 mars, e cila

Read More

Medvedev: Ukraina është Rusi

Ukraina është në sferën e interesave strategjike ruse dhe nuk ka të ardhme në asnjë kuptim tjetër, ka deklaruar Dmitry Medvedev, nënkryetar i Këshillit të

Read More