EtiketeSkandal

Shqiperia

Hije skandali mbi Bashkinë Skrapar

Bashkia e Skraparit edhe një herë është mbuluar nga hijet e një skandali. Pas shkarkimit të masë të punonjësve, bashkia atje ka realizuar një tender për...

Teknologji

Tjetër skandal me Facebook

Facebook pranoi një tjetër skandal me të dhënat e përdoruesve të saj. Kështu miliona fjalëkalime të përdoruesve janë ruajtur të pakriptuara në serverët e...

Bota Sport

Skandal në FIFA

Nuk po kanë të ndalur skandalet në FIFA. Pas raporteve për rregullin financiar dhe shumë transferimet të parregullta, FIFA është goditur nga një tjetër skandal...

Shqiperia

Mega skandal ne Prokurori!

Nje tjeter dosje do te dorezohet ne Ambasaden amerikane dhe ne media. (Ja si i ka grabitur qytetaret e Vlores ish-drejtuesi i Prokurorise Vlore Ramadan Troci)...