EtiketeSkënderbeu

Islamofobi Opinion

Skanderbeg-u i islamofobëve

nga Justinian Topulli. Terroristi që kreu masakrën e fundit në Zelandën e Re, në manifestin e tij të shkruar, ku ‎përligjte krimin nga pikëpamja e tij etno...

Opinion

Interviste imagjinare me Skenderbeun

nga Fabjan Ceka. Fabjan Ceka: Iskender Bej, si ju duket fati i Shqiperise sot? Iskender Bej: Shqiperia!? Ca domethene kjo fjale!? Fabjan Ceka: Bej, Shqiperia...

Historia

Skëndërbeu si hero maqedonas!

Asgjë nuk ka ndryshuar në botë. Ndërsa të tjerët përpiqen të kapin më shumë se të tjerët, populli maqedonas po fillon të shesë historinë e vet. Sot, populli...

Opinion

Skenderbeu si hero terrorist!

Nga: Daut Kërçova Fakti pse Shqipëria sot për mirë e për keq, Skënderbeun e gjen si hero të saj të imponuar nga imperializmi katolik i Austrisë dhe Italisë në...

Opinion

Skenderbeu si hero terrorist!

Daut Kërçova Fakti pse Shqipëria sot për mirë e për keq, Skënderbeun e gjen si hero të saj të imponuar nga imperializmi katolik i Austrisë dhe Italisë në të...

Historia Opinion

MBI DEBATIN PËR SKËNDERBEUN

Hysamedin Feraj Debati për mendimin politik të Skënderbeut është i hershëm. Orientimi i tij politik është vënë në dyshim dhe madje është kundërshtar nga një...