EtiketeSpanjë

Historia

EMRAT ME ORIGJINË ARABE NË SPANJË

Nga: Nexhat Ibrahimi Islami në Spanjë ishte i pranishëm për një kohë të gjatë (710-1492). Përkundër gjenocidit, etnocidit dhe urbicidit spanjoll-kishtar ndaj...

OPINIONE