Etiketesport

Shqiperia

Pensionisti që merret me sport

Organizata Botërore e Shëndetësisë, në një studim të fundit, thotë se gati gjysma e shqiptarëve nuk kryejnë aktivitet fizik. Mungesa e aktivitetit fizik çon në...

Sport

Kukësi dhe skandali i basteve

Skandali i basteve që përfshin skuadrën e Kukësit në Vjenë, po shkon drejt mbylljes. Kompania SportRadar në këtë rast ka implikuar në një çështje pa fakte...

Sport

Austria: Hetoni futbollistët shqiptarë

Zyrtarisht Teuta e Durrësit është nën hetim nga organet e drejtësisë të Austrisë për trukim të rezultatin të ndeshjes miqësore të futbollit Austria Wienn...

OPINIONE