Etiketeterroristët

Opinion

Terroristët dhe terrorizmi kanë fe!

nga Ervis jangulli. Sulmi i fundit terrorist ka shkatuar një dhimbje te madhe në mbarë botën islame, mirepo kjo ngjarje dhe kjo dhimbje s’duhet të na bëhet...

Bota

Kordinimi ushtarak i SHBA me terroristët

Riad Hadad, ambasador i Sirisë në Moskë, në një intervistë me gazetën Izvestia, deklaroi se sulmi raketor i SHBA ndaj bazës ajrore Shayrat në Siri, vërtetoi...