EtiketeTwitter

Bota

Shkatërrimi i debatit online mbi Iranin

Muajin e kaluar, Google, Facebook dhe Twitter njoftuan mbylljen e faqeve dhe llogarive që ata thonë se ishin të lidhura me Iranin. Ndërsa efektiviteti i...

Bota

Netanjahu-Corbyn, luftë në Twitter

Kreu i Partisë Laburiste të Britanisë ka dënuar kryeministrin izraelit Benjamin Netanjahu lidhur me vrasjen e palestinezëve në Gaza. “Kryeministri...