Shqiperia

Të na rrojë… Turqia!

Një kujtesë

Sot…

1- Turqia është partneri strategjik i Shqipërisë!

2- Turqia është investitori i tretë më i madh në Shqipëri!

3- “Falë” Turqisë do të kemi së shpejti linjën tonë kombëtare ajrore!

4- Turqia mbetet për shqiptarët destinacioni më i preferuar turistik, sidomos paketat verore!

5- Turqia vendi i rilindasve dhe deputetëve shqiptarë që ngritën Flamurin e Pavarësisë!

6- Për shkak të “Turqisë” kemi heroin tonë kombëtar Skënderbeun!

7- Më shumë shqiptarë jetojnë në Turqi se në Shqipëri!

8- Audiencën më të madhe televizive e kanë telenovelat turke!

9- Turqia, vend mik, por jo model për Shqipërinë!

10- Turqia vend ‘vëlla’ që nuk na e uron pavarësinë!

 

 

nga Lutfi Dervishi