Bota

Ushtarët amerikanë largohen, banorët: “Ik pirdhu Amerika”

Sharje, goditje me gurë dhe thirrje “Ik pirdhu Amerika”, kështu i përcollën forcat ushtarake amerikane banorët e zonave të çliruara në veri të Sirisë nga operacioni “Burimi i Paqes”.

Në një video të shpërndarë në rrjetet sociale shihet qartë zemërimi i tyre nda forcave të armatosura ushtarake të Amerikës të cilët ishin në mbështetje të PKK/PYD.

Ashtu siç dëgjohet dhe në video njerëzit thonë: “Largohuni nga ky vend, ju nuk keni punë më këtu, ikni pirdhuni”.

Kjo video është publikuar në një faqe facebook-u Mbështetësit e Drejtësisë ku më pas u përhap me shpejtësi.

Ja statusi i tyre:

Terroristët e PKK/PYD, me tërheqjen e ushtarëve amerikan nga Siria, ju gjuajnë me gurë dhe ju bërtasin: “Ik pirdhu Amerika!”

Në foto janë shkijet shqipëfolse nga Kosova të cilët e përkrahnin terroristet e PKK/PYD-së.

/gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA