Bota

Ushtarët izraelitë arrestojnë 17 palestinezë

Ushtarët izraelitë në Bregun e pushtuar Perëndimor kanë arrestuar 17 palestinezë, raporton Anadolu Agency (AA).

Në njoftimin e ushtrisë izraelite theksohet se palestinezët janë arrestuar për shkak të “pjesëmarrjes në aktivitete terroriste” dhe se sulmet janë kryer gjatë mbrëmjes.

Bëhet e ditur se në mesin e të arrestuarve gjenden shtatë pjesëtarë të Hamas-it.

OPINIONE

INTERVISTA