Shqiperia Sociale

(VIDEO) Uji çan trafikndarëset në autostradën Tiranë-Durrës, përmbytet karburanti dhe qendra tregtare

Në autostradën Tiranë-Durrës situata është larg përmirësimit. Reshjet e pandërprera kanë bllokuar autostradën. Uji me nivel mbi 1.5 metra kalon mbi trafikndarëset. Qendra tregtare City Park është rrethuar nga uji. Parkungu i saj dhe është zhytur tërësisht në ujë. Situata nuk paraqitet mirë as nga ana tjetër e autostradës. Përballë karburant Kastratit trafiku është bllokuar dhe qytetarët e bllokuar në makina kërkojnë ndihmë, por shërbimet e emergjencave nuk kanë arritur t’i përgjigjen.