ArkivaJuly 2017

Bota

Putini dëbon 755 diplomatë amerikanë

Vladimir Putini dëbon 755 diplomatë amerikanë nga Rusia, si kundërpërgjigje ndaj sanksioneve kundër Moskës të miratuara nga Kongresi i SHBA. Lajmërimi...

Shqiperia

Linda Rama si Elena Caucesku…

Nga Bledian Koka Edi Rama po flet rëndom në takimet e tij me popullin për nevojën e reformimit te administratës publike, dhe fakti është që një reformim...

Bota

22 palestinezë plagosen në Kuds

Në përleshjet mes forcave të regjimit sionist dhe të rinjve palestinezë në qytezën Azirie të qytetit Kuds, 22 palestinezë mes tyre 3 fëmijë janë plagosur...

Bota

Kur’ani 154 kg ekspozohet në Medine

Një kopje e madhe e Kur’anit të Shenjtë që peshon 154 kilogram është vënë në ekspozite në Medine. Njerëzit mund ta shohin kopjen në një ekspozitë...