August 6, 2017

Vritet Lavdrim Muhaxheri

Zëdhënësi i koalicionit të udhëhequr nga SHBA-ja kundër ISIS-it, Ryan Dillon ka bërë me dije se gjatë operacionit ajëror të këtij koalicioni kanë mbetur të

Read More

Kelami dhe Islami

Nuh Ha Mim Keller Për më shumë se një mijë vjet teologjia esh’arije-maturidije ka përkufizuar ortodoksinë sunite. Kur vizitova Ez’herin në Kajro në vitin 1990

Read More