March 23, 2019

Sataniku Erion Veliaj!

Nga Gezim Selmani Simbas kryemasonit Albert Pike qe mbante graden 33-te te rritit masonic skocez, qe eshte lloozha me e madhe dhe e fuqishme ne

Read More

Rreth 300 studentë në burg

Ministri i Arsimit i Palestinës, Sabri Saydam njoftoi se në burgjet izraelite ka 299 student, 30 mësues dhe staf shkollor. Ministri palestinez i Arsimit, Sabri

Read More