April 13, 2019

Protesta e Opozitës

Është zhvilluar protesta e tretë kombëtare e opozitës së bashkuar me protestues të shumtë që janë grumbulluar përpara Kryeministrisë. Banorët e Astirit kanë qenë protestuesit

Read More

Hakerët vjedhin të dhënat e FBI-së

Sipas një lajmi të publikuar në faqen e internetit “TechCrunch”, hakerët infiltruan në uebsajtet e Shoqatës së Akademisë Kombëtare të FBI-së dhe vodhën dosjet personale

Read More