Shqiperia Sociale

30 policë kapin në pyll dy autorët e vrasjes në Borsh

Vrasësit e Përparim Begës në fshatin Borsh ishin fshehur në pyll, pasi u shpallën në kërkim nga policia. Në një aksion ku morën pjesë gati 30 policë nga Himara, Saranda dhe Vlora dy të rinjtë, Thanas Hodo dhe Xhonatan Muço u rrethuan në një pyll pranë vendit ku ndodhi ngjarja. Ata u gjetën mes shkurreve nga policia siç tregohet në videon më poshtë.

OPINIONE