350 shqiptare i shkruajne Avdullah Hotit qe te terhiqet nga marreveshja me Beogradin dhe Izraelin

Nje grup prej afro 350 shqiptaresh kane nenshkruar nje peticion ndaj kryeministrit te Kosoves, Avdullah Hoti qe te terhiqet nga marreveshja me Beogradin dhe Izraelin qe ai nenshkroi ne Shtepine e Bardhe ne 4 shtator 2020.

Ky peticion qe u firmos ketu:

http://chng.it/8BzT2FmtzN

i kerkon qeverise se Kosoves qe te terhiqet nga marreveshja e turpshme qe i eshte imponuar asaj.

Me poshte eshte emaili qe i eshte derguar kryeministrit Hoti dhe lista me emra e nenshkrueseve te saj.

 

To: zkp.zkm@rks-gov.net

Z. Avdullah Hoti,

Ne qytetaret shqiptare te Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe diaspores kemi nisur nje peticion me te cilin denoncojme dhe refuzojme marreveshjen e normalizimit ekonomik te Serbise, Kosoves dhe Izraelit qe u nenshkrua ne Shtepine e Bardhe ne prezence te presidentit amerikan Donald Trump me 4 shtator 2020.

Ne e refuzojme kete marreveshjes si te turpshem, anti-shqiptare dhe anti-muslimane.

Marreveshja refuzohet per pikat me poshte:

Marreveshja e normalizimit ekonomik Serbi – Kosove – Izrael denoncohet pasi ajo:

1.      Eshte nje marreveshje e cila cenon interesin kombetar te shqiptareve ne Ballkan dhe poziten e tyre gjeostrategjike. Ajo cenon pozitat e Kosoves dhe Shqiperise ne rajon. Cenon luften historike per vetevendosje te shqiptareve ne Ballkan dhe luften e tyre shekullore per sovranitet kombetar.

2.      Kjo marreveshje nuk e njeh Kosoven si shtet sovran por e trajton si province te Serbise.

3.      Marreveshja shperblen Serbine me invistime, ndertim autostradash, linje hekurudhore etj, te cilat do i japin akses Serbise ndaj tregjeve shqiptare dhe boterore, pa asnje perfitim per shqiptaret.

4.      Nga kjo marreveshje Serbia dhe Izraeli trajtohen si pale fituese ndaj shqiptareve, ne nje kohe qe Izraeli nuk duhet te jete pjese e kesaj marreveshje, ndersa Serbia nuk mund te trajtohet si pale fituese por pale humbese.

5.      Marreveshja i jep akses Serbise ne Detin Adriatik, akses te cilin shqiptaret dhe Fuqite e Evropes ia kane refuzuar Serbise qe ne Kongresin e Berlinit, ne Luften e Pare Ballkanike dhe ne Luften e Pare Boterore.

6.      Marreveshja i jep akses Serbise ndaj portit te Shengjinit, akses te cilin Serbia dhe Mali i Zi kerkonin ta merrnin tinezisht nga shqiptaret me Traktatin e Fshehte te Londres, i cili u denoncua nga Bashkimi Sovjetik. Ky askes kercenon poziten gjeostrategjike te Shqiperise ne detin Adriatik dhe i jep Serbise te drejta te cilat fitohen vetem me lufte ose me marreveshje te cilat duhet te jene shume fitimprurese per palen e cila gezon superioritet gjeografik – qe ne kete rast eshte Shqiperia si nje shtet detar.

7.      Marreveshja kerkon qe te zhysi Kosoven ne borxhe per hise te Serbise. Keto borxhe do shkojne per ndertimin e autostrades dhe rrjetit hekurudhor serb i cili kerkon te dali ne detin Adriatik dhe ktheje Serbine ne nje fuqi detare. Por borxhet per keto investime qe do vijne nga miqte e administrates Trump per te fuqizuar ekonomikisht Serbine do i paguajne ne pjese te madhe, qytetaret e Kosoves.

8.      Marreveshja nuk i njeh Kosoves te drejten mbi liqenin e Gazivodes / Ujmanit i cili eshte jetik per burimet ujore te Kosoves.

9.      Marreveshja kercenon te drejten sovrane te Kosoves per te investuar ne rrjetin 5G me vendet qe nje shtet Sovran ka te drejte te zgjedhi lirshem.

10.  Marreveshja detyron Kosoven qe te ndaje informacione te klasifikuara me vende te cilat nuk ndajne te njejten gje me Kosoven.

11.  Marreveshja i jep te drejta mbiligjore komunitetit hebre dhe Kishes Ortodokse Serbe te cilat nuk jane te njejta edhe per komunitetet e tjera.

12.  Marreveshja e kthen Kosoven ne nje vend qe promovon perhapjen e vesit te LGBT-izmit, duke cenuar normat fetare dhe tradicionale islamike dhe te krishtera te Kosoves dhe Shqiperise.

13.  Marreveshja detyron Kosoven qe te hyje ne lufte me vende dhe pale te treta, te cilet nuk jane armiq te Kosoves por jane armiq te Izraelit. Ne kete menyre siguria kombetare e Kosoves kercenohet dhe asaj i hapen fronte lufte per te cilat Kosova nuk ka asnje interes qe te jete pale.

14.  Marreveshja detyron Kosoven qe per nje vit te heqi dore nga pavaresia e saj, anetaresimi ne organizata nderkombetare dhe e detyron ate te shkeli Kushtetuten dhe mohoj sovranitetin e saj kombetar.

15.  Marreveshja, dhe bisedimet qe u bene per te, ku kryeministri dhe presidenti i Kosoves i premtuan Izraelit qe do te vendosin ambasaden e tyre ne Jeruzalem, e vendosin Kosoven ne shkelje te hapur me ligjin nderkombetar, vendimet e Organizates se Kombeve te Bashkuara, vendimet e Keshillit te Sigurimit te OKB-se dhe rezoluten 478 te ketij keshilli te pranuar ne 20 gusht 1980 ku vendosja e misioneve diplomatike ne Jeruzalem eshte e ndaluar.

16.  Marreveshja e cila favorizon aktet kundra-ligjore te Izraelit ndaj arabeve dhe muslimaneve, rrezikon qe te armiqesoje Kosoven me 49 vende me shumice muslimane dhe me dhjetra vende te tjera qe jane kunder aneksimit ilegal nga Izraeli te territoreve arabe. Kjo marreveshje kercenon njohjet e reja nderkombetare te Kosoves dhe do te coje ne izolim edhe me te rende te vendit.

17.  Marreveshja e cila synon qe Kosova te vendosi ambasaden e saj ne Jeruzalem ofendon dhe perbuz komunitetin musliman shqiptar dhe ate boteror i cili e ka fetarisht te ndaluar qe te pranoje pushtimin izraelit te xhamise se shenjte Aksa.

Edhe pse ne si qytetare nuk kemi force te te detyrojme te terhiqesh nga kjo marreveshje, ne, duke perdorur forcen e argumentit, historise, fese dhe moralit te lusim qe te terhiqesh nga kjo marreveshje.

Linku i peticionit eshte ketu:

https://www.change.org/p/public-denoncim-publik-ndaj-marreveshjes-se-normalizimit-ekonomik-te-serbise-kosoves-dhe-izraeli?recruiter=1011742107&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition

Me poshte jane emrat e nenshkrueseve te saj.

Me nderime,

Dr. Olsi Jazexhi,

Tirane, Shqiperi

Recipient:                Public

Letter:                      Greetings,

DENONCIM PUBLIK NDAJ MARREVESHJES SE NORMALIZIMIT EKONOMIK TE SERBISE, KOSOVES DHE IZRAELI

Signatures

Name                                                Location                                                              Date

Olsi Jazexhiu                                      Tiranë, Albania                                                  2020-09-06

Burim Baftiri                                      Oslo, Norway                                                      2020-09-06

Adrian Haziri                                    Albania                                                                2020-09-06

Fatmir Mehmeti                                Albania                                                                2020-09-06

xhavit fazliu                                      Albania                                                                2020-09-06

Haxhi Peposhi                                  Tiranë, Albania                                                  2020-09-06

Gentian Krasniqi                              Kuala Lumpur, Malaysia                                  2020-09-06

Ilir Sinanaj                                          Durrës, Albania                                                  2020-09-06

Urim Beqiri                                        Albania                                                                2020-09-06

Gabriel Kapedani                              Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Isuf Bojaj                                            Klinë, Albania                                                      2020-09-06

Emrush Asllani                                  Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Burim Baxhaku                                Albania                                                                2020-09-06

Mirsad Ngucati                                Albania                                                                2020-09-06

Avni Sadik                                          Finland                                                                2020-09-06

Hamdi Nuhiju                                    Kumanovo, Macedonia (FYROM)                    2020-09-06

Mendim Shala                                  Albania                                                                2020-09-06

Akil Cala                                              Tirana, Albania                                                  2020-09-06

FATMIR DIDANI                                Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Esmerjan Licaj                                  Koplik, Albania                                                  2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

DURIM ABAZI                                    Istanbul, Turkey                                                2020-09-06

Senida Hoxhaj                                  Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Muhsin Aliji                                        Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Mentor Merovci                                Albania                                                                2020-09-06

Gezim Katuci                                    Italy                                                                      2020-09-06

Ahmed Ali                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-06

amir rrmoku                                      Prishtine, US                                                      2020-09-06

haxhi haruni                                      tetova, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Ramadan Hajderasi                        Vitorchiano viterbo, Italy                                  2020-09-06

Donat Krasniqi                                  Albania                                                                2020-09-06

Fisnik Zeneli                                      Albania                                                                2020-09-06

Zalo Biçaku                                        Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Gani Kajashi                                      London, England, UK                                        2020-09-06

EDONA HIMA                                    Mamurras, Albania                                            2020-09-06

Igli Isufi                                              Koplik, Albania                                                  2020-09-06

Arben Tafa                                        Podgorica, Montenegro                                  2020-09-06

Arton Mullatahiri                              Albania                                                                2020-09-06

Medina Jakupaj                                Albania                                                                2020-09-06

Artan Almeta                                    Elbasan, Albania                                                2020-09-06

isa myzyraj                                        Tirane, Albania                                                  2020-09-06

Mafis Abazi                                        Gostivar, Macedonia (FYROM)                        2020-09-06

Albert Morina                                    Peja, Serbia                                                        2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Blerand Sopi                                      Gjilan, US                                                            2020-09-06

Edison Goleshi                                  Istanbul, Turkey                                                2020-09-06

Dejan Sabli                                        Tiranë, Albania                                                  2020-09-06

Bajram Shabani                                Bujanovc, Switzerland                                      2020-09-06

Berat Preniqi                                    Prishtinë, Albania                                              2020-09-06

florjan reka                                        trevisi, Italy                                                        2020-09-06

Artan Zejno                                        Kuala Lumpur, Malaysia                                  2020-09-06

Azem Xheladini                                Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Arben Ibraimi                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Efror ramadani                                 Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

ahmed rexhepi                                Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Rexhep Doka                                    Tiranë, Albania                                                  2020-09-06

Ajgyl Sulejman                                  Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Hysen Husha                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Hosen Kadrija                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Vins Bakalli                                        Markham, Canada                                            2020-09-06

amir marevci                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Jahi Memeti                                      Koln, Germany                                                  2020-09-06

Nesim Bajrami                                  Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Aziz Sadriu                                        Albania                                                                2020-09-06

Ardit Sinani                                        Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Suad Rexhepi                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Lulzime Bajrami                                Stip, Macedonia (FYROM)                                2020-09-06

Erzen Luzha                                      Albania                                                                2020-09-06

Qemuran l Misimi                            Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Murat Murati                                    Norderstedt, Germany                                    2020-09-06

Elgert Vladi                                        Italy                                                                      2020-09-06

Muharem Idrizilari                          Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Fisnik Hasani                                    Créteil, France                                                    2020-09-06

Milaim Deliu                                      Schlüchtern, Germany                                      2020-09-06

Lendita TALLAMISHI                        Bern, Switzerland                                              2020-09-06

Ado Foniqi                                          Prishtina, US                                                      2020-09-06

Shaip Ferizi                                        Albania                                                                2020-09-06

Ramadan Rexhepi                            Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Dhurim Meta                                    Shkodër, Albania                                                2020-09-06

Leutrim Zuka                                    Mannheim, Germany                                        2020-09-06

Endrit Jusufi                                      Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Fidan Lipovica                                  Albania                                                                2020-09-06

Omer Sherifi                                      Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Demirali Emini                                  Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Naim Abdurrahmani                        Espoo, Finland                                                    2020-09-06

sabile sahiti                                      Germany                                                            2020-09-06

Alii Fadil                                              Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Fevzi Musliu                                      Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Lulzon Izeri                                        Kicevo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

hyrie veliu                                          Prishtina, Albania                                              2020-09-06

Muhamed Ibraimi                            Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Kliti Kote                                            Tirana, Albania                                                  2020-09-06

imer berisha                                      Kicevo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Ahmet Duraj                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-06

fation sejdaras                                  Somma Lombardo, Italy                                  2020-09-06

Ardian Meha                                      Germany                                                            2020-09-06

Cani Azizi                                            Graz, Austria                                                      2020-09-06

Vedat Imeri                                        Kumanovo, Macedonia (FYROM)                    2020-09-06

Perparim Ahmeti                              Linz, Austria                                                        2020-09-06

Beqir Plaku                                        Italy                                                                      2020-09-06

Arben Nelku                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Afrim Latidi                                        New York, NY                                                      2020-09-06

Naxhije MUCA                                  Waterbury, CT                                                    2020-09-06

Enes Rexha                                        Shkodër, Albania                                                2020-09-06

Recep Bilali                                        Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Faruk Skenderi                                  Spain                                                                    2020-09-06

Aferdita Muca                                  New York, NY                                                      2020-09-06

Burim Streli                                      Albania                                                                2020-09-06

Esat Ibrahimi                                    Prishtina, Albania                                              2020-09-06

Sali Arafat                                          Macedonia (FYROM)                                          2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Adriatik Disani                                  Tirane, Albania                                                  2020-09-06

Xhevahir Brahaj                                Tirana, Albania                                                  2020-09-06

ARBEN ALIJAJ                                    Shkoder, Albania                                                2020-09-06

Shpetim Shallci                                Albania                                                                2020-09-06

Sinan Ismaili                                      Macedonia (FYROM)                                          2020-09-06

Fatos Kopliku                                    Ann Arbor, MI                                                    2020-09-06

Neki Musliu                                        Worms, Germany                                              2020-09-06

Luan Zeqiri                                        Zurich, Switzerland                                            2020-09-06

Lutfi Muaremi                                  Gostivar, Macedonia (FYROM)                        2020-09-06

Bosin Jazxhiu                                    Casalserugo, Italy                                              2020-09-06

DRITON CANOLLI                            Friendswood, TX                                                2020-09-06

Vlora Smajlhasanaj                          Ny, NY                                                                  2020-09-06

Fidan Morina                                    Troisdorf, Germany                                          2020-09-06

drilon buci                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Sali Sejdini                                          Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Baton Hoti                                        Prizren, US                                                          2020-09-06

Vejsel Vitaku                                      Albania                                                                2020-09-06

Nevzad Idrizi                                    Stuttgart, Germany                                          2020-09-06

Bledar Kuqo                                      Durrës, Albania                                                  2020-09-06

Rinos Gjinaj                                        Albania                                                                2020-09-06

Behar Vershevci                                Prishtine, Albania                                              2020-09-06

Bujar Shabani                                    Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Dorina Azemi                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Besir Demiri                                      Corminboeuf, Switzerland                              2020-09-06

Alban Krasniqi                                  Gjilan, AE                                                            2020-09-06

Orhan Altiparmak                            Prizren, Serbia                                                    2020-09-06

Emir Zenku                                        Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Nuran Asani                                      Gossau, Switzerland                                          2020-09-06

Armend Rakipi                                  Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Enver Guri                                          Finchley, UK                                                        2020-09-06

Abdilhajdin Etemi                            Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Shkelqim Sina                                  Prishtina, Albania                                              2020-09-06

Mario KARAJ                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Emiliano Vogli                                  San Giovanni In Persiceto, Italy                      2020-09-06

Besnik Maloku                                  Serbia                                                                  2020-09-06

eni Llupo                                            trelleborg, Sweden                                            2020-09-06

Murat Jakupi                                      Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

mondi ulqinaku                                Shkoder, Albania                                                2020-09-06

Kujtim Dani                                        Melbourne, Australia                                        2020-09-06

Rahim Qamili                                    Basel, Switzerland                                            2020-09-06

Shakir Idrizi                                      Copenhagen, Denmark                                    2020-09-06

Dorart Dingu                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-06

Samir Sabiti                                      Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Xhevat Ajdini                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-06

Name                                                Location                                                              Date

Ilirian Halimi                                      Marseille, France                                                2020-09-06

Vedat Bakiji                                        Aldinac, Serbia                                                    2020-09-06

Heset Avdullahi                                Ulaanbaatar, Mongolia                                    2020-09-07

Limon Vitija                                        Louisville, KY                                                      2020-09-07

Edin Demiri                                        Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-07

xhevair jashari                                  Gostivar, Macedonia (FYROM)                        2020-09-07

Shemsedin Ademi                            Stuttgart, Germany                                          2020-09-07

Edone Beqiri                                      Gjilan, KS                                                            2020-09-07

Sabrina Sheme                                  Vlorë, Albania                                                    2020-09-07

era dautaj                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-07

taulant Miftaraj                                friedrichsthal, Germany                                  2020-09-07

Ali Ibrahimi                                        Tetovo, Macedonia (FYROM)                            2020-09-07

moina hajdari                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Sal Sella                                              Pompano beach, FL                                          2020-09-07

alban rrmoku                                    Albania                                                                2020-09-07

Zack Lika                                            Bristol, England, UK                                          2020-09-07

Luan Baftijar                                      skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-07

Ardit Ebipi                                          Korçë, Albania                                                    2020-09-07

Ramiz Muça                                      US                                                                        2020-09-07

Albert Januzaj                                    Oslo, Norway                                                      2020-09-07

Remzi Thaçi                                      Albania                                                                2020-09-07

valdet bruti                                        Albania                                                                2020-09-07

Name                                                Location                                                              Date

murat rexhepi                                  Chexbres, Switzerland                                      2020-09-07

Mano Bllablla                                    Vlorë, Albania                                                    2020-09-07

mansoor Khan                                  Karachi, Pakistan                                              2020-09-07

Muharrem Senka                              Tirane, Albania                                                  2020-09-07

Idriz Memaj                                      Dortmund, Germany                                        2020-09-07

Ervin Duka                                        Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Ramadan Mustafai                          Brescia, Italy                                                      2020-09-07

Sali Shahsivari                                  Kensington, England, UK                                2020-09-07

Besmir Xhaferi                                  Albania                                                                2020-09-07

Shqipe Xhemshiti                            Albania                                                                2020-09-07

Elhan Behluli                                    Bujanovac, Serbia                                              2020-09-07

Fatime Halmusaj                              Elbasan, Albania                                                2020-09-07

Kaltrina Rashiti                                  Serbia                                                                  2020-09-07

sidrit sylka                                          Albania                                                                2020-09-07

Rabije Mamuti                                  Albania                                                                2020-09-07

Eljesa Ahmeti                                    Serbia                                                                  2020-09-07

Selajdin Mustafa                              Kumanovo, Macedonia (FYROM)                    2020-09-07

muamet djeladini                            Konstanz, Germany                                          2020-09-07

Enkelian Dilka                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Dritan Rexhepi                                  Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Ramë Pasjaqa                                  Albania                                                                2020-09-07

Algert Skenderi                                Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Name                                                Location                                                              Date

Hava Cani                                          Durrës, Albania                                                  2020-09-07

Musa Nuredini                                  Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-07

Arbesa Murtezi                                Albania                                                                2020-09-07

Zeqir Morina                                    Albania                                                                2020-09-07

Ardonis Lipovica                              Albania                                                                2020-09-07

Rea Rea                                              Tiranë, Albania                                                  2020-09-07

Hashim Sinani                                  Laives, Italy                                                        2020-09-07

Senad Kraja                                      Shkodër, Albania                                                2020-09-07

Rexhep Gashi                                    Leiden, Netherlands                                          2020-09-07

Atdhetar Kurpali                              Albania                                                                2020-09-07

Ardion Duckollari                              Albania                                                                2020-09-07

Iljas Toska                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Sami Keka                                          Prishtine, US                                                      2020-09-07

Xhevair Jashari                                  Beli, Macedonia (FYROM)                                2020-09-07

Behar Beqiri                                      Buraydah, Saudi Arabia                                    2020-09-07

Korab Tafilaj                                      Montenegro                                                        2020-09-07

Rizah Feka                                          Norway                                                                2020-09-07

Lulzim Beqiraj                                  Wandre, Belgium                                              2020-09-07

Izedin Statovci                                  Albania                                                                2020-09-07

Burim Shabani                                  Vienna, Austria                                                  2020-09-07

Visar H                                                Tirana, Albania                                                  2020-09-07

Besarta ibishi                                    Munich, Germany                                              2020-09-07

Name                                                Location                                                              Date

Toni Mazreku                                    Zurich, Switzerland                                            2020-09-07

AdisShabani Shabani                      Beli, Macedonia (FYROM)                                2020-09-07

DRAZHI ARBEN                                Northampton, UK                                              2020-09-07

Edmond Jajaga                                  Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-07

Alban Berisha                                    Prizren, Serbia                                                    2020-09-07

Deivi Spaho                                        Korçë, Albania                                                    2020-09-07

Ikballe Berisha Huduti                    prishtina, US                                                      2020-09-07

Valdrin Hoti                                      Vienna, Austria                                                  2020-09-07

Izmir Bregu                                      Albania                                                                2020-09-08

Erisa Demiri                                      Durrës, Albania                                                  2020-09-08

Bashkim Ibishi                                  Munich, Germany                                              2020-09-08

Nazif Ferizi                                        Göteborg, Sweden                                            2020-09-08

Semsedin Bektesi                            Zurich, Switzerland                                            2020-09-08

Valdet Rechi                                      Kavadarci, Macedonia (FYROM)                      2020-09-08

Astrit Reci                                          Luzern, Switzerland                                          2020-09-08

Driton Qazimi                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-08

Gentrit Vitija                                      Albania                                                                2020-09-08

Sejdulla Reci                                      Struga, Macedonia (FYROM)                            2020-09-08

Elif Krasniqi                                        Albania                                                                2020-09-08

Sejfulla Sejfuli                                    Kuala Lumpur, Malaysia                                  2020-09-08

Jeton Vuqeterna                                Helsinki, Finland                                                2020-09-08

Sami ROBELLI                                    Zurich, Switzerland                                            2020-09-08

Name                                                Location                                                              Date

Alban Cakalli                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-08

Ekrem Robelli                                    Albania                                                                2020-09-08

Endrit Kica                                          Murska Sobota, Slovenia                                  2020-09-08

Pellumb Gurra                                  Philadelphia, PA                                                2020-09-08

Shpetim Hoti                                    Munich, Germany                                              2020-09-08

Sehar Ademi                                      Lausanne, Switzerland                                      2020-09-08

Muzafer Ademi                                Adliswil, Switzerland                                        2020-09-08

Mehmet Veliu                                    Albania                                                                2020-09-08

Amantia Kasa                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-08

michael faraday                                Tiranë, Albania                                                  2020-09-08

Alvio Muja                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-08

Bashkim Allushi                                Librazhd, Albania                                              2020-09-08

Kadrije Llapashtica                          Zurich, Switzerland                                            2020-09-08

Ilir Pollozhani                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-08

fadil shabani                                      Switzerland                                                        2020-09-08

Bujar Thaçi                                        Lushnjë, Albania                                                2020-09-08

Bashkim Morina                              Pristine, Albania                                                2020-09-09

arben ukshini                                    Prishtina, US                                                      2020-09-09

Shkelzen Duçi                                    Albania                                                                2020-09-09

Tim Gashi                                          London, UK                                                        2020-09-09

Altin Tugu                                          Tiranë, Albania                                                  2020-09-09

Bujar Shefiti                                      Albania                                                                2020-09-09

Name                                                Location                                                              Date

Alban Gurra                                      Librazhd, Albania                                              2020-09-09

Lona Sadiku                                      Albania                                                                2020-09-09

Armand Hoxha                                Koln, Germany                                                  2020-09-09

ILIR BICOLLI                                      White City, UK                                                    2020-09-09

Adelina Bicolli                                    UK                                                                        2020-09-09

Kanita B Prishtina                            UK                                                                        2020-09-09

Arsim Spahiu                                    Peshkopi, Albania                                              2020-09-09

Ardit Halilaj                                        Gramsh, Albania                                                2020-09-09

Ervis Loku                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Shkodran Jashari                              Geneve, Switzerland                                        2020-09-09

Lena Dritan                                        Vienna, Austria                                                  2020-09-09

Senad Ahmedi                                  Macedonia (FYROM)                                          2020-09-09

Isak Sadiki                                          Toronto, Canada                                                2020-09-09

fisnik oda                                          gostivar, Macedonia (FYROM)                        2020-09-09

Rahim Idrizi                                      Crikvenica, Croatia                                            2020-09-09

Kingal Lezie                                      Bordeaux, France                                              2020-09-09

Haris Mehmedali                              Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-09

Fatos Beshiri                                      Albania                                                                2020-09-09

Artan Myha                                        Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Indrit Bushati                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-09

ERLIND REÇI                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Ajron Dizdari                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Name                                                Location                                                              Date

Lisana Tagani                                    Tiranë, Albania                                                  2020-09-09

Merjem Bushati                                Tiranë, Albania                                                  2020-09-09

Hani Hussein                                    Podgorica, Montenegro                                  2020-09-09

bujana qafmolla                              tirane, Albania                                                    2020-09-09

Andi Selimi                                        Albania                                                                2020-09-09

Jetmir Xhelili                                      Delcevo, Macedonia (FYROM)                          2020-09-09

Namik Buqinca                                Albania                                                                2020-09-09

zenel dervishi                                    Krumë, Albania                                                  2020-09-09

Samel Haxhia                                    Bursa, Turkey                                                    2020-09-09

Sead Ahmetaj                                    Bursa, Albania                                                    2020-09-09

besar hajdaraj                                  Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Anjeza Memaj                                  Tiranë, Albania                                                  2020-09-09

Bartolomeo Likaj                              Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Elsa Ndreca                                        Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Emanuela Ndreca                            Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Vivjana Mushi                                    Beratzhausen, Germany                                  2020-09-09

Gazmend Hoxha                              Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-09

Dajana Lika                                        Tirana, Albania                                                  2020-09-09

Haxhi Rami Jashari                          Macedonia (FYROM)                                          2020-09-09

Naim Hamidi                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-09

Blerton Memedi                                Lausanne, Switzerland                                      2020-09-10

Florent Duka                                      Diber, Albania                                                    2020-09-10

Name                                                Location                                                              Date

Florinda Baci                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Petrit Selmani                                    Albania                                                                2020-09-10

Margiliana Voci                                Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Rexhep Elezaj                                    Ravensburg, Germany                                      2020-09-10

Eriketa Tota                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Enea Myftari                                      Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Sali Kodra                                          Hamburg, Germany                                          2020-09-10

Selam Spahiu                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Anisa Jani                                          Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Arber Vokrri                                      Prishtine, Albania                                              2020-09-10

Rexhepi Safet                                    Vienna, Austria                                                  2020-09-10

Veton Hasani                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-10

Kliton Maloku                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Gentjan Masha                                Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Dhurata Nasufi                                Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Hajredin Ademi                                Gostivar, Macedonia (FYROM)                        2020-09-10

Akif Bilali                                            Zurich, Switzerland                                            2020-09-10

Iljaz Hoxha                                        Sint-andries, Belgium                                      2020-09-10

Xhemajl Zeneli                                  Germany                                                            2020-09-10

Avdulla Kryeziu                                Helsingborg, Sweden                                        2020-09-10

Suad Krasniqi                                    Tirana, Albania                                                  2020-09-10

Albana Mehalla                                Tiranë, Albania                                                  2020-09-10

Name                                                Location                                                              Date

Loga Jeton                                          Wien, Austria                                                      2020-09-10

Llokman Shakiri                                Macedonia (FYROM)                                          2020-09-10

Faik Miftari                                        Montenegro                                                        2020-09-10

bekim demiri                                    Skopje, Macedonia (FYROM)                            2020-09-10

Rahim Kamili                                    Fernitz, Austria                                                  2020-09-10

Arber Lloga                                  Struga, Macedonia (FYROM)                            2020-09-10

Ali Ibraimi                                          Macedonia (FYROM)                                          2020-09-10

Arton Osmani                                    Albania                                                                2020-09-10

Armand Ali                                        Gramsh, Albania                                                2020-09-10

Ylker GJECI                                        Milan, Italy                                                          2020-09-10

Ilirian Halimi                                      Albania                                                                2020-09-10

Elidon Kurmekaj                              Tiranë, Albania                                                  2020-09-11

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne