Historia Islamofobi Video

5 shpifje fotografike nga propaganda katolike kunder Islamit ne Ballkan

Ne videon me siper faqja the Osmanlit tregon 5 shpifje fotografike ku ekstremistet e krishtere pretendojne se jane foto qe tregojne masakra te osmaneve kunder shqiptareve, ne nje kohe qe keto foto i perkasin serbeve dhe armeneve. Faqja me larte dokumenton sesi portale sikur Bota Sot, Expressi, radikale sikur Fahri Xharra dhe forume te tjera ekstremiste katolike nxisin urrejtje kunder turqve dhe muslimaneve shqiptare.

OPINIONE