Bota

Akar: Operacioni “Mburoja e Pranverës” që filloi në Idlib, vazhdon me sukses

Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar: Operacioni “Mburoja e Pranverës” që filloi më 27 shkurt pas sulmit mizor në Idlib, vazhdon me sukses.

“Deri më sot janë neutralizuar 1 dron, 8 helikopterë, 72 topa/obusë/multiraketahedhës, 3 sisteme të mbrotjes ajrore dhe 2.212 ushtarë të regjimit”.

Akar: Nuk kemi as synim, as qëllim për t’u përballur me Rusinë. Qëllimi ynë është ndalimi i masakrave të regjimit, radikalizimit dhe emigrimit./AA

OPINIONE