Shqiperia

Aleanca Kuq e Zi nën drejtimin e një femre

Para disa ditësh Kreshnik Spahiu dha dorëheqjen e parevokueshme si kryetar i Aleancës Kuq e Zi. Ditën e sotme, strukturat e kësaj partie janë ndryshuar dhe drejtimi i saj i është besuar Lumturi Ratkoceri, e cila u propozua nga vet Spahiu. Lumturi Ratkoceri do e drejtojë Aleancën Kuqezi deri në mbledhjen e Kuvendit Kombëtar ku do të votohet edhe kryetari i ri.

 

Ekipi i ri i Aleancës Kuqezi përbëhet nga:

Kryetare e Komanduar – Lumturi Ratkoceri

kryetar – Shkëlzen Neza

kryetar – Edmir Dymleku

kryetar – Arben Zhuka

kryetar – Adriatik Leka

Sekretar i Përgjithshëm – Redi Ramaj

Sekretar organizativ – Zaçe Islami

kryetar i Tiranës – Lorenc Kryekurti

kryetar i Tiranës – Nderim Billa

kryetar i Tiranës – Zef Preshqefa

Bashkëkryetar i Rinisë Kuqezi – Enea Hoxha

Bashkëkryetar i Rinisë Kuqezi – Ardit Sina

Bashkëkryetar i Rinisë Kuqezi – Eraldo Sefa

Kryetar e Rinisë për Tiranën – Fiorentina Spahiu

Kryetare e Grave Kuqezi – Lumturi Kala

Kryetare e Grave për Tiranën – Arzi Hysa

Shefe e Burimeve Njerëzore – Zoica Pacuka