Bota

Altun: Lufta kundër terrorit do të vazhdojë pa ndërprerje

Kreu i Departamentit të Komunikimit të Presidencës së Turqisë, Fahrettin Altun bëri të ditur se Turqia vazhdon pa ndërprerje dhe pa toleruar në luftë kundër terrorit.

Në postimin e bërë në median sociale Twitter, Fahrettin Altun theksoi vendosmërinë në luftën atiterror.

“Për pavarësinë dhe të ardhmen tonë vazhdon pa ndërprerje dhe pa toleruar lufta kundër terrorit, si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Elementi themelor i kësaj lufte është tharja e terrorit deri në burim. Lufta jonë do të vazhdojë deri sa të vendoset tërësisht paqja dhe qetësia” shkroi Kreu i Departamentit të Komunikimit të Presidencës së Turqisë në postimin e tij në median sociale./trt

OPINIONE

INTERVISTA