Shqiperia

Ambasada amerikane bën njoftim të rëndësishëm për përgjigjet e Lotarisë Amerikane

Ambasada Amerikane bën njoftimin e rëndësishëm për të gjithë ata që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane dhe mbeten në ankth për përgjigjet, nëse sistemi i ka nxjerrë fitues apo jo.

‘Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë!  shkruan Ambasada e SHBA ne Tirane ne faqen e vet ne FB.