Bota

Arrestohen 10 palestinezë në Bregun Perëndimor

Ushtarët izraelitë kanë sulmuar disa rajone të BPLJ dhe Kodsin e pushtuar. Ushtarët sionistë duke sulmuar qytetet Kod, Betlehem, Kalkilia, Ramallah dhe Tulkarem, kanë arrestuar të paktën 10 palestinezë.

Qëllimi i regjimit sionist me arrestimin e këtyre palestinezëve, është shtypja e Intifadës palestineze. Për të arritur qëllimet e tyre ekspansioniste, sionistët gjithmonë sulmojnë vendet e shenjta islamike. Që nga fillimi i sulmeve në tetor të vitit 2015 e deri më tani, mbi 350 palestinezë janë martirizuar dhe mijëra të tjerë janë plagosur dhe arrestuar./ PT

OPINIONE