Bota

Arrestohet terroristi i PKK-së i ashtuquajtur ‘përgjegjës’ për Skandinavinë

Në Danimarkë është kapur personi me inicialet C.D., emër përgjegjës nga organizata terroriste PKK për Skandinavinë.

Terroristi i PKK-së gjendet në fletarrestim me kod të kuq në 192 vende dhe e ndiqnin Interpoli dhe Europoli.

Aksioni filloi pas informacionit mbi kalimin e tij nga Gjermania në Danimarkë.

Ai është arrestuar në Danimarkë dhe do të ekstradohet në Turqi, ku kërkohet për shkak të anëtarësimit në organizatën terroriste PKK/KCK. (AA)

OPINIONE