Ata duan t’i drejtojnë muslimanët drejt terrorit duke i terrorizuar para se t’i dëbojnë nga Evropa

Nga: Yusuf Kaplan

Franca nuk ka asgjë tjetër për të bërë këto ditë, përveç se të publikojë karikaturat blasfemuese dhe të neveritshme që synojnë Profetin tonë të shenjtë. Karikaturat e neveritshme të botuara nga revista satirike “Charlie Hebdo” u transmetuan në departamentet e shtetit nga Presidenti francez Emmanuel Macron!

Nuk është ajo që duket: Këto janë vetëm karikatura! Në të vërtetë, sjellja e Francës është karikaturë! Ju po fyeni profetin e një feje në një mënyrë të neveritshme dhe të neveritshme dhe sikur të mos mjaftonte kjo, ju po projektoni këto karikatura në frontet e ndërtesave të qeverisë!

Ju gjithashtu po mbillni fara të inatit, urrejtjes, ksenofobisë, anti-islamizmit, racizmit brenda vendit dhe nuk shihni ndonjë dëm në këtë aq sa nuk do të konsideroni kurrë se sa e shqetësuar i bën të ndjehen kjo sjellje të gjithë qytetarët tuaj muslimanë, veçanërisht përqindja e atyre me prejardhje nga Afrika e Veriut që jetojnë në vendin tuaj.

Ju gjithashtu i gëzoheni gjithë botës që keni kryer një revolucion që shenjtëron të drejtat e njeriut në botë duke thirrur parrulla “egalité, liberté, fraternité”, por ju po zhvilloni format më të neveritshme të racizmit! Ju mbillni farat më të neveritshme të inatit dhe urrejtjes! Përkundër faktit se intelektualët që folën më shumë për nazizmin dhe Holokaustin e Hitlerit kanë dalë nga vendi juaj, ju po ringjallni islamofobinë e urryer dhe urrejtjen ndaj turqve në Evropë, e cila do të çojë në shpërthimin e gjenocidit dhe masakrimin e muslimanëve, i cili nuk do të jetë ndryshe nga gjenocidi hebre!

Së pari, shteti francez përdor një metodë tepër barbare dhe të neveritshme për të terrorizuar pakicën muslimane në Francë dhe për të nxitur muslimanët të veprojnë impulsivisht duke i mbytur ata!

Kjo lojë, e cila nuk është saktësisht sekret, është aq e përbuzur sa e lë njeriun pa fjalë: provokimin e muslimanëve për të kryer vrasje që do të tregojnë se sa të dhunshëm janë muslimanët! Më saktësisht, për të kryer vrasje të dhunshme duke përdorur disa vrasës me pagesë ose edhe duke u prerë fytin disa njerëzve të pafajshëm!

Shteti francez ka një histori të përgjakshme dhe mjaft kapituj të errët për t’u quajtur një shtet terrorist!

Ne po flasim këtu për një vend që kaloi një periudhë terrori në historinë e vet, ku ata dërguan dhjetëra mijëra njerëz në gijotinë menjëherë pas revolucionit!

Franca është një vend që kultivoi markën e vet të terrorit shtetëror, të cilin ata e quajnë “periudha e terrorit” fill pas Revolucionit Francez!

Krimet dhe gjenocidet të kryera nga Franca në Algjeri, Tunizi dhe Marok tregojnë se sa lehtë shteti francez nuk do të hezitonte t’i drejtohej terrorizmit!

Karikatura e vërtetë këtu është kjo natyrë e dhunshme e shtetit francez!

Shteti terrorist francez ka ringjallur ndjenjat anti-islamike në Evropë!

Shteti francez, duke përdorur aparatin e tij të inteligjencës, do të kryejë vrasje njëra pas tjetrës dhe më pas thotë “Terrori u ringjall në Francë dhe nuk ka asgjë që nuk do të bëjë për të luftuar terrorizmin!” Sa e neveritshme është që një shtet ta thotë këtë! Pikërisht kur isha duke shkruar artikullin, një raport që qarkulloi në media tregon se sa i vërtetë ishte dënimi im: një vrasje kaq e egër u krye rreth Katedrales Notre Dame, dy njerëz vdiqën dhe policia franceze e deklaroi atë si një akt terrorist!

Kjo nuk është një karikaturë, por çfarë? A nuk është karikatura e vërtetë?

Ata të dy rrotullojnë popullin francez si dele dhe e marrin botën për budallenj duke provokuar këtë spirale dhune nga lart, nga nivelet më të larta të shtetit!

Ringjallja e këtij racizmi, islamofobie dhe armiqësie ndaj turqve vetëm për manovrat zgjedhore të Macron do të thotë marrja e njerëzve për budallenj!

Të shohësh atë që ndodhi si një manovër e thjeshtë zgjedhore do të thotë të mos shohësh asgjë!

Përfundimi është: Feja ka mbaruar në Evropë. Nuk ka më fe të quajtur Krishterim. Ekziston vetëm si një kulturë e thjeshtë. Feja që rritet në Evropë pa humbur vrullin përkundër gjithçkaje dhe që mburret me bazën më të madhe të pasuesve të vërtetë është Islami!

Francezët duan të godasin disa zogj me një gur!

Mbi të gjitha, ata duan të parandalojnë një valë të re të protestave të jelekëve të verdhë para se ajo të fillojë, për të shpikur një armik që shoqëria franceze duhet të bashkohet për të luftuar!

Së dyti, Macron doli përpara rivalit të tij më të madh, racistes Le Pen, duke bashkuar francezët rreth tij dhe duke hedhur një hap tjetër drejt fitores së zgjedhjeve!

E treta, dhe më e rëndësishmja, të ndezësh një kapitull të përgjakshëm që do të sigurojë dëbimin e muslimanëve që jetojnë në Francë dhe në të gjithë Evropën nga kontinenti!

Kjo strategji e urryer e luftës së Francës me Islamin dhe me muslimanët në vend do të shërbejë vetëm për të ringjallur ndjenjën anti-islamike që u formua gjatë kryqëzatave në Evropë.

Banditë e Evropës, francezët, mendojnë se është shumë e vështirë të rikuperosh Evropën, e cila do të tërhiqet në kriza të mëdha ekonomike, sociale dhe politike pas pandemisë!/GazetaImpakt/ yenisafak/

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne