Shqiperia

Autostrada Tiranë-Durrës, Rama riparimet e asfaltit dhe vizat i bardha i quan standarde evropiane

Riparimi i rrugës Tiranë-Durrës ka qenë në fokusin e mirmëngjesit të kësaj të shtune të kryeministrit Edi Rama në Facebook.

Duke postuar foto të rrugës ai thotë se për herë të parë garantohet riparim sipas standardeve evropiane të pjesëve të degraduara të rrugës.

“Mirëmëngjesi dhe me këto foto nga operacioni kombëtar i mirëmbajtjes (këtu aksi Tiranë-Durrës), që për herë të parë do të garantojë një riparim sipas standardeve europiane të pjesëve të degraduara të rrugëve të vendit, ju uroj një fundjavë të mbarë”, shkruan Rama.