Shqiperia

Berisha nxjerr foton që Rama nuk dëshiron ta shohë

Gjatë gjithë këtyre ditëve kryeministri Edi Rama e ka etiketuar paraardhësin e tij një “fant spathi”.

Jo pa qëllim Rama është fokusuar te batutat dhe ironinë për të tërhequr vëmendjen nga premtimet reale të pambajtura.

Por ish-kryeministri Sali Berisha nuk i është përgjigjur direkt këtyre etiketimeve ndërsa vazhdon ta quajë Ramën një “Noriegë” dhe një narkoman.

Image