KategoriOpinion

Opinion

Kujt i përket universiteti?

Stefan Collini I Sot çështja e rolit dhe të ardhmes së universiteteve po ngjall një debat të fuqishëm jo vetëm në Holandë[1], por ngado nëpër Evropë...

Opinion

“Kllouni” që u bë president

Brazilianët nuk u besojnë politikanëve. Ata i besojnë kishave dhe ushtrisë, dy institucionet tek të cilat Bolsonaro kërkoi më shumë mbështetje. Me...