KategoriOpinion

Opinion

Po vjen Dimri Arab

nga Hassan Hassan. Tre vjet më parë, sekretari i atëhershëm i Mbrojtjes, Eshton Karter, e cilësoi dominimin në rritje të Iranit, si një “lojë në...

Opinion

Kujt i përket universiteti?

Stefan Collini I Sot çështja e rolit dhe të ardhmes së universiteteve po ngjall një debat të fuqishëm jo vetëm në Holandë[1], por ngado nëpër Evropë...