RAJONI

Ushtarë turq në Kosovë

Ushtarët u pritën nga ambasadori turk në Prishtinë, Sabri Tunç Angılı ndërsa më pas kaluan në kazermën “Sulltan Murat” Ka përfunduar transferimi i një batalioni

Read More

EURO-AZIA FUQIA E RE GLOBALE

Savash VELIU … Turqia e Re si forcë politikoekonomike e integruar brenda forcave të reja Euro-Aziatike dhe Evropa e dezintegruar larg nga këta rrjedha të

Read More