Bota

Çavusoglu: Nuk mjafton të thuhet “I kuptojmë shqetësimet legjitime të Turqisë”

Ministri i Jashtëm turk Çavusoglu: Nuk mjafton të thuhet “I kuptojmë shqetësimet legjitime të Turqisë”. Duam të shohim solidarizim të qartë.

Çavusoglu: DEASH-in pranojmë si armik i përbashkët dhe deri më sot, vetëm ushtria turke ka luftuar ballë për ballë me DEASH-in./AA

OPINIONE