Shqiperia

Dorëhiqet edhe kandidati i BD për Kamzën

Një tjetër dorëheqje në rradhët e Bindjes Demokratike. Pas tërheqjes nga gara të kandidatit për Bashkinë e Kavajës, edhe Ylber Gjata, kandidat për Bashkinë e Kamzës ka paraqitur në KQZ kërkesën për dorëheqje nga kandidimi i tij.

Në letrën e tij sqarohet se ishin shkaqet shqëndetësore dhe kryerja sa më parë e një ndërhyrje kirurgjikale ato që e pamundësonin vijimin e garës./lapsi