Kultura

“Ertugrul” Me vdekjen e “Halimes” një tjetër femër zë vendin e saj…

Pas vdekjes se Halime, në fisin Kayi ka pllakosur dhimbja.

Osmani, ende i porsalindur qan pasi nuk ka kush ta ushqejë.

Zgjjidhja e vetme në këtë situatë dëshpërimi per Ertugrul është të gjejë një grua e cila do mund ta ushqejë atë.

Personazhi më i ri që do të zëvendësojë Halimen dhe do të bëhet nëna e gjirit për Osman Gazi është pikërisht kjo grua e cila ka ardhur me një qëllim në kamp.

Përveçse nëna e gjirit e Osman Gazi ajo do të bëhet edhe partnerja e re e Ertugrul. Por si arriti ajo të vijë në kamp? A fshihet dikush pas saj? Mbetet për t’u zbuluar…