Bota

Facebook dhe Twitter mbyllin llogaritë e Hezbollahut

Është raportuar se Facebook dhe Twitter kanë mbyllur llogaritë e Hezbollahut.

Facebook dhe Twitter mbyllin llogaritë e lëvizjes Hezbollah.

Sipas raportit të Al Masdar, Twitter dhe Facebook kanë mbyllur llogaritë e Hezbollahut pa dhënë ndonjë arsyje.

Në deklaratën e bërë nëpërmjet Telegramit nga Mediat Qendrore Ushtarake të Hezbollahut, u raportua se Facebook dhe Twitter me bazë në SHBA, duke mbyllur llogaritë e tij, kanë bërë ‘fushatë anti-media’.

Në një deklaratë të bërë nga një faqe e internetit e lidhur me Hezbollahun, është raportuar se Twitter dhe Facebook kanë sabotuar llogaritë e tij pa dhënë asnjë justifikim.

Lëvizja Hezbollah gjendet në listën terroriste të Shteteve të Bashkuara dhe BE-së.

Burimi : Rast Haber/ ML